HARIS NAPAO RADU: Ugradi silikone! Ravna si k`o daska! - Code Novosti

Top Novosti

Post Top Ad

Responsive Ads Here

srijeda, 17. siječnja 2018.

HARIS NAPAO RADU: Ugradi silikone! Ravna si k`o daska!


Rada Manojlović stavlja silikone, saznaje Kurir! Zvezda „Granda“ je na insistiranje dečka Harisa Berkovića odlučila da do ljeta posjeti estetskog hirurga i za dva broja uveća grudi. Iako se pjevačica plaši operacije i kako će izgledati poslije toga, budući da su mnoge njene koleginice pretjerale u veličini, ipak je riješila da stavi silikone jer joj dečko stalno govori da je smiješna s malim grudima.- Otkako je Rada kročila na „Grandovu“ scenu, adut su joj bile duge noge, energija i dobar glas. Nikad nije imala kompleks od toga što nema bujno poprsje, iako su joj mnogi govorili da bi s tim bila prava s*ks-bomba. Padalo joj je na pamet da se podvrgne plastičnoj operaciji, ali nikada nije imala dovoljno hrabrosti za taj korak. Željela je i nos da smanji, ali se plaši takvih intervencija - priča naš izvor i dodaje da je folkerka promijenila mišljenje na nagovor svog dečka.

- Ona Harisu odgovara u svakom pogledu, ali više puta joj je nabacio da bi s većim grudima bila bolja riba. Stalno joj ponavlja: „Daj, bre, Rado, smiješna si s malim si*ama, ravna si ko daska. Moraš malo da ih uvećaš. Moraš zbog mene.“ Rada se ranije smješkala na njegove riječi, ali kasnije je sve to ozbiljno shvatila. Kada mu je saopštila da bi do ljetnje turneje uvećala grudi za dva broja, on se oduševio. Inače, ona i dalje brine i plaši se zbog zahvata, koji je prilično bolan, pa se konsultovala s nekim prijateljicama i koleginicama koje su prošle kroz sve to. Svjesna je da bi poslije operacije izgledala ljepše i bila zadovoljnija, a pritom bi dobila više samopouzdanja - kaže jedan folkerkin prijatelj.

Pozvali smo Radu za komentar, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke, dok je Haris ostao nedostupan do zaključenja ovog broja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Post Top Ad

Responsive Ads Here